Tepel ongemakken

Last van ruwe schrale tepels? Onze zilverkapjes zijn natuurlijke dé oplossing

Zoektermen als ‘wat te doen tegen ruwe tepel’ of ‘wat te doen bij ongemakken tijdens de borstvoedingsperiode’ zijn veelvoorkomend bij het vinden van een verzachting voor ruwe, schrale of gevoelige tepels. Wij bieden dé zilverkapjes. Onze zilverkapjes zijn een natuurlijk en duurzaam product bij ongemakken en gevoelige tepels. Onze positieve ervaring met de kapjes willen wij graag met moeders door heel Benelux delen. Samen staan wij sterk voor moeders.

Zilverkapjes voor de gevoelige tepel

Zilverkapjes zijn kapjes voor op de tepel gemaakt van puur zilver. Door de vorm van de kapjes zijn ze comfortabel om te dragen. De volgende tepelongemakken die jij ondervindt bij het geven van borstvoeding zullen dankzij de zilveren kapjes een heel eind verzachten: ruwe tepels, schrale tepels en gevoelige tepelgleuven. Na de snelle positieve werking van de zilverkapjes zijn ze ook een duurzamere optie om te gebruiken tegenover het gebruiken van een crème.

Bij de volgende ongemakken kunnen zilverkapjes verzorgen

  • Ruwe en gevoelige tepels
  • Schrale tepelgleuven
  • Ongemakken aan de tepel en huid rond de tepel
  • Gevoelige tepelgleuven

ZILVERKAPJES BENELUX

De werking van zilverkapjes

Het gebruik van zilver voor verzachting stamt uit de middeleeuwen. Daar gebruikten vrouwen van adel zilveren lepels voor hun tepels. Zilverkapjes zorgen samen met de helende werking van moedermelk voor een gezond klimaat. Het samenspel tussen het moedermelk en de zilverkapjes bevordert de verzorging van de tepelgleuven. De perfecte combinatie van moedermelk, zilver en zuurstof zullen de verzorging en verlichting van de tepel en de tepelhuid bevorderen.

Zilverkapjes bestellen

Geïnteresseerd? De zilverkapjes zijn hier te bestellen

Contact opnemen met Zilverkapjes

Heb jij nog vragen over onze producten waar je antwoord op wil, voordat je gaat bestellen? Schroom niet en neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag en delen met genoegen onze kennis en expertise over zilverkapjes. Neem contact met ons door ons een Whatsapp bericht te sturen, te bellen naar 06-41490353, of door een e-mail te versturen naar contact@zilverkapjes.nl & contact@zilverkapjes.be