Contact

Een zilverkapje kopen? Bekijk dan gerust onze shop. Voor vragen over ons assortiment kan je bellen naar het volgende nummer: 06-41490353, of neem contact op door een e-mail te versturen naar contact@zilverkapjes.nl & contact@zilverkapjes.be.

Zilverkapjes Benelux
Oosterdiep WZ 128
7881GR  Emmer Compascuum
contact@zilverkapjes.nl

Zilverkapjes in België
Zwanenstraat 41
2560 Nijlen
contact@zilverkapjes.be

Voor partners in de kraamzorg
kraamzorg@zilverkapjes.nl

Voor relaties
info@zilverkapjes.nl

Vragen over een bestelling?
bestel@zilverkapjes.nl

Bankgegevens:
IBAN: NL89INGB0004692830
BIC: INGBNL2A

Btw ID: NL002457269B70

Algemene Voorwaarden & Privacy & AVG

Facebook
Linkedin
Twitter
WhatsApp

Waarom tepelbeschermers gebruiken?

In plaats van crème na crème te testen, hopen dat het zal werken, zijn zilverkapjes een natuurlijkere optie die bovendien ook nog sneller een positieve werking zullen geven. De klachten die jij ondervindt bij het geven van borstvoeding zullen dankzij de zilveren kapjes binnen enkele dagen verdwijnen. Daarnaast kunnen de kapjes ook preventief worden gebruikt, om de klachten voor te zijn. Zilveren kapjes zijn een internationaal bekende oplossing tegen pijnlijke tepels.

Tepelbeschermers kunnen na gebruik ook nog van pas komen. Doordat ze van zilver zijn gemaakt, kunnen ze worden omgesmolten tot een prachtig sieraad dat kan dienen als herdenking aan de borstvoedingsperiode.

Onze tepelbeschermers zijn geproduceerd volgens de EU-richtlijnen door een producent in Italië die gespecialiseerd is in de productie van chirurgische instrumenten van zilver. Daardoor ben jij ervan verzekerd dat de zilverkapjes van het puurste zilver zijn gemaakt, wat de tepelbeschermers veilig maakt voor moeder en kind. Behalve dat de kapjes van puur zilver zijn gemaakt, zijn ze ook gecertificeerd als hulpmiddelen. Hier is uitgebreid onderzoek naar verricht. Benieuwd naar het onderzoek? Op aanvraag sturen wij graag het verslag op.

Neem contact op met Zilverkapjes voor meer informatie

Heeft u vragen over onze zilverkapjes? Schroom niet en neem contact met ons door ons een Whatsapp bericht te sturen, te bellen naar 06-41490353 of door een e-mail te versturen naar contact@zilverkapjes.nl & contact@zilverkapjes.be.  Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan gerust onze shop.