Zilverkapjes

Een zilverkapje in jouw maat kopen? Dat kan bij Zilverkapjes

Bij Zilverkapjes verkopen wij zilverkapjes in grote en kleine maten, zo is er voor iedere vrouw de juiste maat te vinden. Ben jij op zoek naar een zilverkapje in jouw maat? Dan ben je bij de juiste webwinkel beland. Onze zilverkapjes zijn een natuurlijk en duurzaam hulpmiddel voor tepelklachten. De helende factor van het zilver zullen klachten bij tepels verhelpen. Wij bieden kwaliteit en uitstekende service voor elke klant. Sinds 2015 helpen wij moeders door heel Nederland met het verhelpen van hun klachten.

Een zilverkapje in elke maat kopen

Wij verkopen zilverpakjes momenteel in de maten S, M en XL. Maat S is 4 cm breed, 1 cm diep en bedoelt voor een tepelhof van 4 cm. Deze maat is aan te raden voor moeders met een kleine of ingetrokken tepel. Maat M is 4,5 cm breed, 1,5 cm diep en bedoelt voor een tepelhof van 4,5 cm. Deze maat is geschikt voor alle type tepels. Maat XL is 5 cm breed, 1,6 cm diep en bedoelt voor een tepelhof van 4,5 cm. Deze maat is geschikt voor moeders met een groot tepelhof. Binnenkort zullen wij ook maat XXL in ons assortiment verwelkomen.

Veilig voor moeder en kind

Onze zilverkapjes zijn gemaakt van puur zilver en zijn een duurzame optie om tepelklachten te verhelpen. Zilverkapjes kunnen verlichting bieden bij kapotte en gevoelige tepels en gevoelige tepelgleuven. Ook werken de kapjes bij spruw (want het werkt schimmelwerend) en het werkt bij bacteriële en virale infecties. Onze tepelbeschermers zijn geproduceerd volgens de EU-richtlijnen door een producent in Italië die gespecialiseerd is in de productie van chirurgische instrumenten van zilver. Daardoor zijn ze veilig voor zowel moeder als kind.

De tepelbeschermers zijn duurzaam omdat ze na de borstvoedingsperiode om te smelten zijn tot een prachtig sieraad dat kan dienen als herdenking aan de borstvoedingsperiode.

Contact

Een zilverkapje kopen? Bekijk dan gerust onze shop. Voor vragen over ons assortiment kan je bellen naar het volgende nummer: 06-41490353, of door een e-mail te versturen naar contact@zilverkapjes.nl & contact@zilverkapjes.be.