Tepelklachten

Last van tepelklachten? Onze zilverkapjes zijn natuurlijke dé oplossing

Zoektermen als ‘wat te doen tegen pijnlijke tepel’ of ‘wat te doen tegen tepelklachten’ zijn veelvoorkomend bij het vinden van een oplossing voor kapotte, pijnlijke of gevoelige tepels. Wij bieden de oplossing: zilverkapjes. Onze zilverkapjes zijn een natuurlijk en duurzaam hulpmiddel voor tepelklachten. Onze positieve ervaring met de kapjes willen wij graag met moeders door heel Benelux delen. Samen staan wij sterk voor moeders.

Zilverkapjes voor de pijnlijke tepel

Zilverkapjes zijn kapjes voor op de tepel gemaakt van puur zilver. Door de vorm van de kapjes zijn ze comfortabel om te dragen. De volgende tepelklachten die jij ondervindt bij het geven van borstvoeding zullen dankzij de zilveren kapjes binnen enkele dagen verdwijnen: kapotte en gevoelige tepels, gevoelige tepelgleuven, het werkt bij spruw (want het werkt schimmelwerend) en het werkt bij bacteriële en virale infecties. Na de snelle positieve werking van de zilverkapjes zijn ze ook een duurzamere optie om te gebruiken tegenover het gebruiken van een crème.

Bij de volgende klachten kunnen zilverkapjes werken

  • Kapotte en gevoelige tepels
  •  Geneest tepelkloven
  • Werkt bij spruw en tepelontsteking (want werkt schimmelwerend)
  • Werkt bij bacteriele infecties en virale infecties.
  • Tepelpijn en gevoelige tepels
  • Gevoelige tepelkloven

ZILVERKAPJES BENELUX

De werking van zilverkapjes

Het gebruik van zilver voor heling stamt uit de middeleeuwen. Daar gebruikten vrouwen van adel zilveren lepels voor hun tepelklachten. Zilverkapjes zorgen met hun bacteriële werking samen met de helende werking van moedermelk voor een gezond klimaat. Het samenspel tussen het moedermelk en de zilverkapjes bevordert het genezingsproces van tepelgleuven. De perfecte combinatie van moedermelk, de helende factor van het zilver en zuurstof zullen klachten verhelpen en wonden genezen.

Zilverkapjes bestellen

Geïnteresseerd? De zilverkapjes zijn hier te bestellen

Contact opnemen met Zilverkapjes

Heb jij nog vragen over onze producten waar je antwoord op wil, voordat je gaat bestellen? Schroom niet en neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag en delen met genoegen onze kennis en expertise over zilverkapjes. Neem contact met ons door ons een Whatsapp bericht te sturen, te bellen naar 06-41490353, of door een e-mail te versturen naar contact@zilverkapjes.nl & contact@zilverkapjes.be